Send en E-post til Tannlegegården Barth i Bodø.

Send oss en E-post

Ring 93 47 20 00

Eller send SMS

Hull i tennene

Har du et hull i en tann som må fikses? Vi hjelper deg gjerne!

De fleste får hull i tennene i løpet av livet. Et hull skyldes at tannsubstansen blir myk og grunnet syre fra bakteriene i  munnehulen. Vi skiller mellom små hull som ikke trenger behandling, og større hull som trenger å behandles av tannlegen.

 

De små hullene kan du selv hindre i å bli større, ved å ha nøye renhold. Puss tennene morgen og kveld med fluortannkrem, og rens mellomrom mellom tennene med tanntråd eller tannstikkere. De kan også behandles av tannpleier eller tannlege ved jevnlig fluorbehandling i skinne eller ved fluorpensling flere ganger i året. Jevnlig fluortilførsel reduserer videreutviklingen av små hull, og de kan ofte stå uten ytterligere behandling i flere år.

 

Større hull krever behandling hos tannlege. Hos oss er bedøvelse er en selvfølge for de som ønsker det. Vi fjerner den myke tannsubstansen, og erstatter den med et tannfarget fyllingsmateriale. Selv om det trenger behandling, er det ikke ofte man kjenner smerter fra tannen.

 

Av og til er hullet så stort at man får smerter. Vi tilbyr akutt hjelp på dagen for våre faste kunder.  Hullet har da nådd helt inn til nerven i tannen, og tannen må da enten trekkes eller rotbehandles for å bli kvitt problemet.

 

 

‪Hos oss finner du gratis parkering utenfor klinikken. Vi har topp moderne utstyr og akutt hjelp på dagen. Vi lytter til dine behov, og ønsker å være best på omsorg og tett oppfølging.

 

 

 

Tannlege Bodø, Tanlegegården Barth AS

Adresse:
Tannlegegården Barth AS
Hålogalandsgata 9
8001 Bodø

Åpningstid 07:00 – 16:00

Vi er plassert mellom Radisson Blu

(SAS-hotellet) og Fylkeshuset

IDEELT FOR DEG SOM HAR ET STYKKE Å REISE

E-post: post@tannlegegarden.no

 

Org nr 998 416 434

Tanlegegården Barth AS bruker Cerec maskin for å lage krone og bro på 90 minutter.
Tanlegegården Barth AS bruker Zeiss mikroskop i all behandling.