Send en E-post til Tannlegegården Barth i Bodø.

Send oss en E-post

Ring oss på

Ring 93 47 20 00

Eller send SMS

Rette hvite tenner

Vakkert smil

Tannlegegården i Bodø tilbyr tannregulering uten streng ved hjelp av InvisAlign systemet.

Uansett hva målet med behandlingen er, vil vi hos Tannlegegården alltid gi deg en klart definert behandlingsplan. Ved hjelp av avansert 3D data-bildeteknologi, viser Invisalign deg hvilket resultat du kan forvente deg før du tar den endelige avgjørelsen om behandling. Når du er fornøyd med det foreslåtte resultatet, skreddersys en rekke klare regulerings-skinner for tennene dine. Hver reguleringsskinne brukes i ca. en uke før den erstattes av den neste i serien. Skinnene beveger tennene litt etter litt, gradvis mot den endelige tannstillingen.

 

Som regel vil ingen merke at du har på deg skinnene, noe som gjør Invisalign til en diskret løsning som ikke forstyrrer deg og din livsstil, de hindrer deg heller ikke i kommunikasjon med andre.

 

Invisalign-reguleringsskinner er uttakbare. I mot-setning til fast regulering i metall, har du fleksibiliteten til å spise og drikke hva du vil under behandling, helt enkelt ved å fjerne regulerings-skinnene. Reguleringsskinnene kan også tas ut for å børstes og bruke tanntråd, som du normalt ville gjort for frisk pust og opprettholdelse av god munn-hygiene.

 

I motsetning til tradisjonelle faste tannreguleringer, finnes det ingen metallbøyler eller -tråder. Dette betyr at i de fleste tilfeller blir det brukt mindre tid hos oss for justeringer.

 

På toppen av det hele, kan Invisalign vise deg dine virtuelle resultater og behandlingsplanen før du begynner behandlingen, slik at du kan se hvordan tennene er forventet å se ut når behandlingen er fullført. Dette kaller vi smil-design.

 

Tannlege Randi Barth er vår autoriserte Invisalign tannlege i Bodø. Ring oss for en gratis vurdering av ditt smil i dag.

Invisalign, den bortimot usynlige måten du kan rette opp tennene dine på og oppnå smilet du alltid har drømt om.

Tannlege Randi Barth forklarer løsninger for pasient.

Tannlegegården er autorisert tilbyder av Invisalign regulering

i Bodø. Ring for en gratis vurdering i dag.

 

Se videoene deres

Tannlegegården tilbyr tannregulering uten streng med InvisAlign systemet.
Tannlege Bodø, Tanlegegården Barth AS

Adresse:
Tannlegegården Barth AS
Hålogalandsgata 9
8001 Bodø

Åpningstid 07:00 – 18:00

Vi er plassert mellom Radisson Blu

(SAS-hotellet) og Fylkeshuset

IDEELT FOR DEG SOM HAR ET STYKKE Å REISE

E-post: post@tannlegegarden.no

 

Org nr 998 416 434

Tanlegegården Barth AS bruker Cerec maskin for å lage krone og bro på 90 minutter.
Tanlegegården Barth AS bruker Zeiss mikroskop i all behandling.